Boze en jaloerse man bedreigt familie ex-vrouw met de dood

Donderdag 08 april 2021- De Surinaamse politie heeft op zaterdag 3 april de 30-jarige K.S. aangehouden. Deze Nickeriaanse man wordt ervan verdacht zijn ex-vrouw en haar familie met de dood te hebben bedreigd.

Een familielid deed op die bewuste zaterdag aangifte van deze bedreiging bij de politie. Zij verklaarde dat al haar overige familieleden in Nederland wonen en dat zij de enige hier is in Suriname. Haar jongere zus die getrouwd was met de verdachte K.S., vertrok ook naar Nederland en verbrak zes jaar geleden de relatie met K.S.

Dit viel niet in goede aarde bij K.S. en vanaf het jaar 2017 molesteert en bedreigd hij zijn ex-vrouw en haar familie met de dood. Via Messenger maakte de verdachte contact met de aangeefster en andere familieleden. Het blokkeren van zijn account op social media wierp geen vruchten af, omdat hij met andere accounts doorging met de bedreigingen.

In zijn berichten gaf de verdachte te kennen dat hij de hele familie zou afmaken en dat hij bloed wilde zien. De aangeefster die in Suriname woont, voelde zich vanwege de bedreigende uitlatingen niet meer veilig en deed toen aangifte bij de politie. Als bewijs overlegde zij een hard kopie van de berichten die hij via Messenger stuurde.

-Website-