‘Instagrammed’ al drie jaren op de Social Media Conference

Zondag 07 juli 2019 – ‘Instagrammed’ zet op een creatieve manier de fotokunst neer. Van het jaar mochten negen fotografen tijdens de Social Media Conference afgelopen week hun instagramwerken exposeren. Deze werken zijn tentoongesteld in het Fort Zeelandia Museum. Het thema van het jaar was ‘Mixing Art with Social Media’. In de expo worden vijf Instagram-foto’s tot leven gebracht op canvas. Om mee te kunnen doen dienen de fotografen actief te zijn op instagram, en het moeten foto’s zijn die op hun account staan. ‘Instagrammed’ is sinds de Social Media Conference een begrip. Van het jaar zijn er vijf nieuwe instagrammers bij, die zich hebben aangesloten bij de groep.

Deze zijn; Idi Lemmers (@idi.lemmers), Tevin Morris (@motev.dsgns), Emilio Jaman (@kidlazy.18), Jake Amatdoehasit (@tacoatplay), Fadiel Baksoellah (@fadielrashad7) en Mitchel Pontjodikromo (@thenomadtribe). Jean Luc van Charante (@jeanlucsr) en Hedwig de la Fuente (@picsbyplu) doen al sinds jaar één van de Social Media Conference mee, en Gyanno van Kanten (@gvkanten) deed voor de tweede keer mee. Om ook eens te exposeren op de conferentie kunnen actieve instagrammers zich opgeven.

De werken variëren van landschappen tot portretfoto’s geschoten met zowel een mobiel als ook met een professionele camera. Het gaat om de foto’s die voor jou een verhaal vertellen.-.

-Bron: Xaviera L. Arnhem-