Kenya Pansa: “ik heb geen schulden achtergelaten”

Donderdag 08 april 2021- Zo reageert ex-districtscommissaris Kenya Pansa van Marowijne Zuidwest, bestuursressort Moengo, op beschuldigingen van de huidige burgermoeder Olivia Dominie.

Volgens huidige DC Olivia Dominie, heeft het commissariaat van Marowijne Zuidwest een enorme openstaande rekening bij benzine-stations in het district. Uit verkregen informatie is deze schuld gemaakt in de periode van Kenya Pansa. Hierdoor weigeren pompstations zaken te doen met het commissariaat.

In tegenstelling tot de bewering van Dominie zegt Pansa dat ze bij de overdracht alles heeft verwart in een rapport. Ook de lopende zaken die nog afgerond moeten worden. Dit is de normale gang van zaken bij de overdracht van het bestuur. De districtsadministrateur waarmee Pansa heeft gewerkt, is nog in functie. Die kan de huidige DC voorzien van de juiste informatie, geeft Pansa aan. Door deze situatie kan het commissariaat niet over benzine beschikking voor de dienst-voertuigen, meent DC Dominie. Volgens ex-DC Kenya Pansa wordt ze onterecht in een kwaad daglicht geplaatst.

-Nieuwsdienst-