Klopp richt pijlen op journalisten na zoveelste uitleg over Wijnaldum-saga

Vrijdag 11 september 2020 – De toekomst van Georginio Wijnaldum is ongewis. Ondanks een tot 2021 lopend contract bij Liverpool lonkt namelijk een tussentijds vertrek naar het Barcelona van trainer Ronald Koeman. Een definitief akkoord tussen club en speler is echter nog niet bereikt. Jürgen Klopp benadrukt ondertussen dat zijn band met Wijnaldum nog steeds zeer hecht is, ook al is de kans aanwezig dat ze op korte termijn afscheid van elkaar nemen.

“Sinds Gini hiet speelt (hij werd aangetrokken in 2016, red.) heb ik al vijfhonderd, zeshonderd gesprekken met hem gevoerd”, wordt Klopp in aanloop naar het duel van Liverpool met Leeds United geciteerd door onder meer Goal. “In dat opzicht is er niets veranderd. Ik kan er verder ook niet veel aan toevoegen. Ik heb met Gini gesproken toen hij terugkwam van de interlandperiode, zoals we altijd met elkaar praten. Dat is eerlijk gezegd alles dat ik erover kan zeggen.”

Klopp benadrukt dat de werkrelatie tussen hem en Wijnaldum nog steeds optimaal is. “Ja, die is nog steeds geweldig. Voor ons zie de toekomst er voorlopig goed uit. Ik weet niet wat er over een paar jaar zal gebeuren, maar voorlopig is alles in orde. Jullie kennen de situatie ook. Maar tussen mij, Gini en de club zijn er geen problemen. We hoeven daar verder geen mededelingen over te doen. Het is meer jullie probleem, niet dat van ons, want we maken ons momenteel geen zorgen.”

-voetbalzone.nl-