Marvin Halden tevreden over presentatie MR Caribbean

Donderdag 06 juni 2019 – Ondanks Marvin Halden geen prijs binnen heeft kunnen halen tijdens de MR.Caribbean pageant op Trinidad & Tobago is hij niet ontevreden. Uit de reacties van het publiek maakte hij zeker indruk bij de verschillende rondes. Volgens het publiek verdiende Marvin zeker een prijs. Desondanks hebben zijn nationale en internationale fans hem ondersteund en toegejuicht, door te blijven gaan met zijn traject. Wat hij zeker naar huis brengt is een participatie trofee, zijn sjerp en tal van ervaringen om zijn volgende doelen na te streven.

Verschil

Marvin ziet een duidelijk verschil tussen het Caraibisch gebied, internationaal en lokaal. Er is verschil in niveau, toenadering en beoordeling. MR. Caribbean is de eerste pageant dat gericht is op meerdere landen. De meeste pageants zijn lokaal. Op internationaal gebied gelden andere regels. De beoordeling was volgens Marvin dus niet op internationaal niveau. Daarnaast zal Suriname zich ook moeten richten op de regels van het Caraibisch gebied. Een voorbeeld dat hij gaf was tijdens zijn talenten ronde; in het Caraibisch gebied is men gericht op soca. De muziekstijlen die Suriname kent is niet bekend in de wereld. Daar kan aan gewerkt worden wil Suriname zich in de toekomst weer laten vertegenwoordigen in pageants van het Caraibisch gebied.

Winnaar

De winnaar van MR. Caribbean 2019 is Yohance Smith uit the Britisch Virgin Islands, op de tweede plek Johnathan Samuel uit Trinidad (Links op de foto), Kofi Gilkes uit Barbados ( Rechts) en Jorvan Kerwin JnoBaptiste uit Dominica. De mannen werden beoordeeld op swimwear, magnificent wear, talent, formal wear, photogenic and best personality. Ook voor deze segmenten viel er een prijs te behalen. Het eventement werd op Zaterdag 1 juni gehouden in Shaw Park Cultural Complex in Tobago.-.

-Bron: Xaviera L. Arnhem-