Rishma Mangre pleit voor meer eenheid binnen de vakbeweging

Donderdag 7 januari 2021- Reshma Mangre voorzitter van de BVL/ ALS tevens VHP DNA-lid pleit voor meer eenheid binnen de vakbeweging. Vandaag is een markante dag voor de BVL/ALS voorzitter, zij herdenkt vandaag haar 45ste verjaardag en ook haar 4 jubileum binnen de vakbeweging. Mangre legt uit dat de politiek de vakbeweging heeft bespeeld en verdeeld. Zij vindt dat het nu de tijd is dat er een samenbundeling plaatsvindt.

Voor Robby Berenstein, voorzitter van C- 47, is de doelstelling van de BVL/ALS voorzitter prijzenswaardig. Hij is van oordeel dat Mangre een gemeenschappelijk doel nastreeft en dat eenheid binnen die vakbeweging essentieel is.

President Chandrikapersad Santokhi, was ook deelgenoot van dit heugelijk moment voor de BVL/ALS voorzitter. Hij gaf aan dat de discussie of de vakbond en politiek samen kunnen gaan, altijd zal blijven bestaan.

Volgens de president gaan die twee misschien moeilijk over 1 weg, maar is hij de mening toegedaan dat er een maatschappelijke discussie moet plaatsvinden zonder emoties, om uit deze discussie te komen.

De president stond stil bij de strijdbaarheid van Mangre als jonge vrouw. Hij bedankte haar voor de geleverde bijdrage tot op dit moment.

-STVS Nieuws Dienst-