Teleurstelling overheerst bij Memphis na ‘heel frustrerend’ begin Oranje

Donderdag 19 november 2020- De teleurstelling overheerst bij Memphis Depay na de zwaarbevochten 1-2-overwinning van het Nederlands elftal op Polen. De spits van Olympique Lyon vindt het vooral onbegrijpelijk dat Oranje, dat een plek in de finaleronde van de Nations League misliep, woensdagavond zo snel op achterstand kwam in Chorzów.

Kamil Józwiak werkte al na vijf minuten de openingstreffer binnen voor Polen na een lange rush aan de linkerkant, waar in de omschakeling veel ruimte lag. Oranje herstelde zich nog wel en zegevierde door twee late doelpunten van Memphis en Georginio Wijnaldum, maar het was niet genoeg voor de groepswinst.

“We begonnen niet scherp en daardoor maakten we het onszelf moeilijk op zo’n veld. Dat is vervelend en mag gewoon niet. Het was vast heel frustrerend om naar te kijken, maar dat is het ook voor ons in het veld”, zei de 26-jarige Memphis tegen de NOS.

https://www.nu.nl/voetbal/6091421/teleurstelling-overheerst-bij-memphis-na-heel-frustrerend-begin-oranje.html?jwsource=cl

-NU.nl/ Tanitshah Kirton-