Trainer Zidane denkt dat Real Madrid wordt onderschat

Maandag 05 april 2021- Trainer Zinédine Zidane heeft het gevoel dat zijn Real Madrid een beetje wordt onderschat in de aanloop naar het thuisduel van dinsdag met Liverpool in de kwartfinales van de Champions League. “Ik kan de mening van veel mensen nu niet veranderen”, zei hij. “Maar ik heb heel veel vertrouwen in mijn ploeg.”

Real Madrid strijdt niet alleen nog om succes in de Champions League. De achterstand op koploper Atlético Madrid in La Liga is inmiddels teruggebracht tot 3 punten. “Ik weet wat we kunnen en dat we nooit opgeven”, zei Zidane. “We hebben dit seizoen lastige momenten meegemaakt. Maar daar merken we tegen Liverpool niets meer van.”

Zidane twijfelt nog of hij Eden Hazard opneemt in zijn selectie voor het eerste duel met Liverpool. De Belg trainde maandag wel mee en lijkt hersteld van een bekkenblessure. Voor de geblesseerde aanvoerder Sergio Ramos komt het weerzien met de Engelse topclub te vroeg. Hij speelde een grote rol in de finale van de Champions League van 2018, toen hij Mohamed Salah al in de eerste helft blesseerde. Real won die finale met 3-1.

Bron:-rtl-