Zidane laat zich niet uit de tent lokken door Piqué én Spaanse media.

ZATERDAG 20 JUNI 2020-Zinedine Zidane probeert het hoofd koel te houden in de Spaanse titelstrijd. Tijdens een persconferentie in de aanloop naar de lastige uitwedstrijd tegen Real Sociedad werd de Real Madrid-trainer zaterdag geconfronteerd met uitspraken van Gerard Piqué.
De geroutineerde verdediger maakte vrijdagavond na de 0-0 remise van Barcelona bij Sevilla een verslagen indruk. ‘Ik denk dat het lastig wordt om nu nog kampioen te worden. We gaan er alles aan doen, maar Real Madrid gaat waarschijnlijk weinig punten verspelen’, liet Piqué optekenen. Een staaltje psychologische oorlogsvoering?
Real Madrid werd vier maanden geleden in het Copa del Rey-toernooi uitgeschakeld door Real Sociedad, dat met 3-4 zegevierde in Bernabéu. De door De Koninklijke aan de Basken verhuurde Martin Ødegaard blonk die avond uit. ‘Hij is een speler voor de toekomst, maar ook voor het heden. Hij doet het echt goed’, aldus Zidane over de ex-speler van SC Heerenveen en Vitesse. ‘Ik zeg nog niet wat wij met hem van plan zijn.’

VI.NL –