13 jarige meisje in kritieke toestand

22 May 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 22 mei 2022- Het 13-jarig meisje dat zaterdagmiddag met nog 4 anderen betrokken was bij een verkeersongeval in Nickerie is in kritieke toestand opgenomen in het Mungra Medisch Centrum of Het 13-jarig meisje dat zaterdagmiddag met nog 4 anderen betrokken was bij een verkeersongeval in Nickerie is overleden. Zij is leerlinge van klasse 6B op de O.S III Nieuw-Nickerie.

De bestuurder van het voertuig was samen met zijn moeder, jongere zus, een nicht en zijn schoonzusje Shubhanginie in het voertuig. Het ongeval vond omstreeks 16:00 uur plaats aan de Walther Hewittstraat in het district Nickerie.
De bestuurder heeft volgens zijn verklaring, ter voorkoming van een frontale botsing, moeten uitwijken voor een tegenligger.

Daardoor verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig, waarna zijn auto op zijn kop in de langs de weg lopende trens belandde. Met de hulp van omstanders zijn de personen uit het voertuig gehaald. Zij zijn na medische behandeling heengezonden.

Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Het overleden meisje is het eerste verkeersslachtoffer dat dit jaar in Nickerie is genoteerd.