15-jarige omgekomen bij verkeersongeval te Welgedacht

2 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 02 december 2019 – De 15-jarige Sharwesh Khedoe is in de vroege ochtend van zondag 01 december omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg ter hoogte van de Molhoopweg.

De politie van het bureau Santoboma kreeg op de dag voornoemd de melding van het Command Center dat een auto over de kop sloeg en in de goot is beland. De Wetsdienaren die ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen daadwerkelijk een wit gelakt personenauto in de goot aan.

De wetsdienaren hebben een onderzoek in de goot die dicht begroeid is ingesteld, echter troffen zij niemand aan. Het voertuig werd vervolgens met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de

wetsdienaren hulp van een graafmachinist. Bij die gelegenheid werd het lijk van de jeugdige geborgen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de jeugdige zonder toestemming en medeweten van zijn ouders met het voertuig over straat is geweest. Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment dat de jongen wegreed ,de gierende banden gehoord. De jongen heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren, met het noodlottig gevolg.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de 15-jarige is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

-KPS-