“60-jarige SLM is de Surinaamse diamant”

30 August 2022

In: Nieuws
Comments: 0

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij N.V (Surinam Airways) bestaat vandaag, 30 augustus 2022 precies 60 jaar en gedenkt dus het diamanten jubileum. “Een diamant is koolstof dat onder enorme druk en hitte is gekristalliseerd. Surinam Airways is de Surinaamse diamant die onder enorme druk en hitte, ondanks de ontstane situatie met vereende krachten het hoofd boven water heeft weten te houden”, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Diamanten zijn in elke denkbare kleur te zien en de “fancy company colours” van Surinam Airways zoals rood, geel en oranje zullen vanwege het 60 jaar slijpen en kloven aan deze diamant weer tot uiting moeten komen.
“Het 60-jarig bestaan van Surinam Airways luidt een nieuw tijdperk in en wij zullen samen in de liefde voor het bedrijf en onder elkaar, moeten stuwen naar grotere hoogte.

Zonder de ondersteuning en het vertrouwen van het reizend publiek had Surinam Airways het geen 60 jaar kunnen volhouden. Met man en macht wordt gewerkt naar een stabiele periode waar wij met trots kunnen zeggen: flying on trusted wings!”
“Surinam Airways zegt daarom ook aan een ieder die trouw is gebleven aan het bedrijf en aan elke toekomstige passagier: GRANTANGI!