Aanpak Oost-Westverbinding

8 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 08 augustus 2021- Het is een kwestie van dagen dat er een aanvang wordt gemaakt met de werkzaamheden op de Oost-westverbinding, tussen Nickerie en Paramaribo, dit zegt waarnemend voorzitter van de Raad van Ministers, minister Albert Ramdin.

DNA-lid Mahinder Jogi, gaf in het parlement aan, dat niet alleen het personenverkeer aangepakt moet worden, maar ook het goederenvervoer. “We hebben mensen dingen beloofd, we hebben stemmen gehad en op basis daarvan is een regering gevormd,  aldus Jogi.

De parlementariër laat verder optekenen, dat bepaalde ministers niet begrijpen waarvoor zij daar zitten, verwijzend naar de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed.

Jogi vraagt om de dringende aandacht van de regering, in het bijzonder de minister van Openbare Werken, om binnen een week alle voorbereidingen te treffen om te komen met herstel van delen van de Oost-westverbinding die in een zodanige staat verkeren dat rijden bijna onmogelijk is”.

Minister Ramdin, garandeert dat alles in kannen en kruiken is om van start te gaan met herstelwerkzaamheden. Hij geeft aan, dat er niet binnen een week, maar binnen een paar dagen gestart wordt met de voorbereidingen.

-STVS Website-