ADO Den Haag verlengt contract trainer Groenendijk tot medio 2021

12 April 2019

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 12 april 2019 – Assistent-coach Edwin de Graaf blijft tot en met de zomer van 2022 bij de club. Het vorige contract van de 54-jarige Groenendijk liep komende zomer af. Onder zijn leiding staat ADO momenteel met een twaalfde plek in de middenmoot van de Eredivisie.
De geboren Leidenaar heeft niet lang getwijfeld om te verlengen. Groenendijk werd in februari 2017 aangesteld als opvolger van Zeljko Petrovic en behoedde de club voor degradatie. Vorig jaar eindigde ADO op een knappe zevende plaats.
“Het begon met een wonderbaarlijke ontsnapping. Daarna volgde een seizoen waarin het allemaal van een leien dakje ging”, kijkt de oud-trainer van Willem II, FC Den Bosch, Jong Ajax en Excelsior terug.
Met het langer vastleggen van De Graaf heeft ADO zijn technische staf voor komend seizoen rond. Assistent-trainer Dirk Heesen en keeperstrainer Raymond Mulder hebben nog een contract tot medio 2020.
ADO speelt zaterdag (aftrap 18.30 uur) uit tegen AZ. Daarna staan er nog wedstrijden tegen PSV (uit), Excelsior, Willem II (beide thuis) en Feyenoord (uit) op het programma.
-nu.nl-