Antony en Co krijgen nieuwe bondscoach

25 February 2022

Comments: 0

Vrijdag 25 februari 2022- Antony en Co gaan een nieuwe bondscoach krijgen bij de nationale ploeg van Brazilië. De huidige oefenmeester, Tite, heeft vandaag aangekondigd dat hij na het WK in Qatar dit jaar zal afzwaaien bij de Seleçao.
De zeventigjarige Tite stelt dat dat geen verrassing is, aangezien zijn contract bij de Braziliaanse bond na het toernooi afloopt. “Ik vertrek na het einde van het WK. Ik heb geen redenen om daarover te liegen”, stelt hij in gesprek met Redação SporTV.
De ervaren tacticus, de man die Ajacied Antony liet debuteren voor de Goddelijke Kanaries, wil zijn periode positief afsluiten. “Ik wil niet zómaar winnen. Ik heb in mijn carrière alles al gewonnen, maar het enige wat nog mist is de wereldbeker.”
Voetbal International schrijft tot slot: “Tite, die eerder onder meer Corinthians en Internacional trainde, staat sinds de zomer van 2016 aan het roer bij Brazilië. Hij leidde De Goddelijke Kanaries in 2018 naar de kwartfinale van het WK en won een jaar later de Copa América.”

– SOCCERNEWS.NL-