Barcelona kreeg donderdag voor het eerst in ruim twee jaar een strafschop tegen in La Liga. Coach Ernesto Valverde begreep er niets van.

March 3, 2018

In: Sport
Comments: 0

Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz speelde een belangrijke tijdens de uitwedstrijd van Barça tegen Las Palmas. De Catalanen speelden teleurstellend met 1-1 gelijk. Lahoz bestrafte een overtreding op Paulinho in het strafschopgebied niet, net als een handsbal van de keeper van Las Palmas buiten de zestien.
Vlak na de pauze gaf hij de thuisploeg een penalty na een vermeende handsbal van Lucas Digne. “Ik wil het optreden van de arbitrage niet beoordelen”, reageerde Valverde, die in de rust met de scheidsrechter had gesproken over de handsbal van de doelman. “Maar ik weet nu nog steeds niet waarom hij een penalty heeft toegewezen aan Las Palmas. Zelfs in de kleedkamer weet men niet wie een penalty heeft veroorzaakt. Niemand weet het.”