Beleidsplan van Gewest Nickerie aangeboden aan de Korpschef

4 September 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 04 september 2021- De Gewestelijke Politie Commandant van Nickerie, hoofdinspecteur van politie Bryan Isaacs, heeft op woensdag 18 augustus jl. het concept Beleidsplan van het Gewest Nickerie (augustus 2021 – augustus 2023), aangeboden aan de Korpschef, hoofdcommissaris van politie Mr. Roberto Prade.

In het concept Beleidsplan zijn onder meer de gestelde doelen, interne- en externe uitdagingen van het Gewest Nickerie vastgelegd. De doelen zijn geconcretiseerd in een matrix. Het concept Beleidsplan heeft als ondertitel: de contouren van een duurzame veiligheidsbeheersing. Met het Beleidsplan wordt, beoogt om de kwaliteit en handhaving van het veiligheidsbeleid van het Gewest Nickerie te verbeteren.

Bij deze gelegenheid heeft de GPC een presentatie gehouden voor de korpschef, de directeur operaties KPS en andere functionarissen van het Korps Politie Suriname. De GPC was vergezeld van de Ressortcommandant van Nickerie, inspecteur van politie 1e klasse D.Lieveld, het Hoofd Stafbureau GPC-inspecteur van politie 3e kl W. Bhawan en agent van politie 1e kl. D. Thakoerdat.

-KPS-