“Bestuurskundeweek is een goed initiatief”

21 February 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 21 februari 2022- “De bestuurskundeweek is een goed initiatief”. Dit zegt bestuurskundige August Boldewijn als reactie op de activiteiten die zijn georganiseerd tijdens de bestuurskundeweek. Boldewijn is eveneens van mening dat het vak verder reikt dan het politiek-bestuurlijke.

De bestuurskundeweek heeft van maandag 14 februari tot en met vrijdag 18 februari geduurd. De activiteiten werden georganiseerd onder auspiciën van de studierichting Public Administration van de Anton de Kom Universiteit (Adek). Vicevoorzitter Dew Sharman, die namens parlementsvoorzitter Marinus Bee het woord voerde bij de afsluiting, benadrukte in zijn toespraak het opdoen van praktijk ervaring door studenten verbonden aan de Universiteit. Met name de studierichting Public Administration behoeft praktische kennis en ervaring.

Ook minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie sprak de aanwezigen toe bij de afsluiting van deze week. De bewindsman deelde met zijn gehoor zijn kennis en ervaring binnen het bestuurlijke.