Bewoners van Blauwgrond en omgeving laten zich vaccineren

8 June 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 08 juni 2021- Voorzitter Ram Soeknandan van Shri Sanatan Dharm Paramaribo-Noord (SSDP), is er niet over te spreken dat individuen onjuiste informatie verspreiden over het vaccineren. Volgens Soeknandan ondersteunt zijn organisatie de COVID-19 vaccinatiecampagne volledig. Daarom is het terrein van de Mandir te Blauwgrond, op maandag 06 juni opengesteld voor eenieder die zich wilde laten inenten tegen het coronavirus.

Enkele gevaccineerden gaven tegen de STVS Nieuwsredactie aan waarom zij zich toch hebben laten vaccineren, ondanks er  sprake is van desinformatie rond het COVID-19 vaccin.

Soeknandan is op de hoogte van de ruis over het AstraZenecavaccin. Er circuleren berichten via onder andere social media, als zou het schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens.  De voorzitter begrijpt de ophef over het vaccin niet, omdat de meeste geneesmiddelen bijwerkingen hebben.  Soeknandan doet daarom een beroep op de gemeenschap om vertrouwen te hebben in AstraZeneca, omdat dit vaccin is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie, WHO.  Hij benadrukt dat het belangrijk is dat de gemeenschap zich massaal laat vaccineren.

Het ter beschikking stellen van het terrein als prikpunt, is het gevolg van een nauwe samenwerking tussen Shri Sanatan Dharm Paramaribo-Noord en de ressortraadsleden van Blauwgrond.

Vermeldenswaard is dat elke burger die zich heeft laten vaccineren bij de Mandir, een mondkapje heeft meegekregen.

-STVS Nieuwsredactie-