Blazers en Pelicans finaliseren de handelsdetails van CJ McCollum

8 February 2022

Comments: 0

Dinsdag 08 februari 2022- De Portland Trail Blazers leggen naar verluidt de laatste hand aan de transactie om de guard CJ McCollum naar de New Orleans Pelicans te sturen, volgens ESPN’s Adrian Wojnarowski en The Athletic’s Shams Charania.

Volgens meerdere rapporten wordt nog onderhandeld over de details van de transactie. De Blazers zullen naar verluidt de guards Josh Hart, Nickeil Alexander-Walker, Tomas Satoransky en draft picks in de deal ontvangen.

Het besluit van Portland om McCollum te verhandelen komt slechts drie dagen nadat het afscheid heeft genomen van Robert Covington en Norman Powell in een ruil met de LA Clippers kregen de Blazers Eric Bledsoe, Justise Winslow, Keon Johnson en een toekomstige tweede ronde.

Door McCollum naar New Orleans te verhandelen, zal Portland zijn deal verplaatsen en de resterende $ 68 miljoen die nog moet worden betaald in de deal. Volgens Adrian Wojnarowski van ESPN waren de pelikanen geïnteresseerd in een ervaren bewaker op hoog niveau nadat ze afgelopen zomer door Kyle Lowry in free agency waren afgewezen.

New Orleans is nr. 10 in het Western Conference-klassement en een halve wedstrijd voor Portland in het Play-In Tournament-klassement. Nu de Blazers op weg zijn naar een wederopbouw terwijl sterrenwacht Damian Lillard herstelt van een buikblessure, zijn de Pelicans misschien klaar om niet alleen het Play-In-toernooi te halen, maar misschien hoger te stijgen in het Westen naarmate het seizoen 2021-22 afloopt.

-Bron: NBA-