BOND STVS VRAAGT AANDACHT REGERING VOOR INGRIJPENDE VRAAGSTUKKEN

10 July 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 10 juli 2021- De vakbond bij de STVS wil aandacht van de regering voor enkele dringende vraagstukken die spelen binnen het bedrijf. Volgens bondsvoorzitter Murwin Leeflang heeft het gebouw haar tijd gehad en is het dringend aan renovatie toe. Leeflang legt uit dat de recente regenval meer schade aan het bedrijf heeft aangericht. Hij wil voorkomen dat de geringe, maar dure apparatuur van het bedrijf, defect raakt door diverse lekkages. Leeflang zal samen met de overige leden van de bond in overleg treden om vervolgens op audiëntie te gaan bij de regering.

Afgelopen donderdag was het weer raak; de pas gerenoveerde studio kwam blank te staan door overtollig water. De bondsvoorzitter nam de volgende dag poolshoogte. De ravage die de zware regen heeft achtergelaten, bemoeilijkt het werk van het personeel. Volgens Leeflang moeten de Raad van Toezicht, het directieteam en de bond bij de STVS, spoedig om de tafel gaan zitten met de regering om een oplossing te vinden.

Naast de renovatie van het gebouw is er een ander belangrijk punt dat speelt, namelijk de uitbetaling van overwerk. Personeelsleden zijn al geruime tijd niet betaald hiervoor. Volgens Leeflang moet er spoedig verandering komen in deze situatie.

-STVS Nieuwsredactie-