Bondsvoorzitter hint op rentree van Ziyech en Mazraoui bij Marokkaans elftal

8 April 2022

Comments: 0

Vrijdag 08 april 2022- ‘’Er zijn problemen die opgelost moeten worden’’, aldus Lekjaa in een podcast van het Twitter-account Soccer212, dat een vaste volger van de Marokkaanse ploeg is. ‘’Ze zijn nog altijd spelers van Marokko». «Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zijn twee topspelers van de Marokkaanse ploeg. Niemand kan betwisten hoe goed ze zijn, het zijn twee geweldige spelers’’.

De 29-jarige Ziyech speelde op 12 juni vorig jaar zijn laatste interland voor Marokko, terwijl de vijf jaar jongere Mazraoui al bijna anderhalf jaar niet bij de Marokkaanse ploeg zit. De twee spelers van Chelsea en Ajax zijn gebrouilleerd geraakt met Halilhodzic. Ziyech besloot zelfs zijn interlandloopbaan te beëindigen.

‘Bondscoach is onaantastbaar noch onvervangbaar’

‘’Je kunt niet zeggen dat hij onaantastbaar of onvervangbaar is, net zoals ik zelf dat niet ben. Als de tijd daar is, zal er een beslissing genomen worden’’. Lekjaa ging daar verder niet op in. ‘’Ik ga er geen commentaar op geven en ben er ook niet in geïnteresseerd’’, zei hij tegen de Balkanese sportzender Sport Klub.