Bromfietser en duorijder na aanrijding in het ziekenhuis overleden

13 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 13 december 2021- De 17-jarige Mario Shewraj en de 21-jarige Raoel Maharajee zijn in de ochtend van zondag 12 december in het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie komen te overlijden. Dit tweetal raakte in de late avond van zaterdag 11 december op de kruising van de
Walther Hewitt- en de Skrivinankotistraat betrokken bij een aanrijding met een personenauto. Wetsdienaren van de Verkeersunit van Regio West die inspeelde op de melding van de aanrijding troffen partijen op voormelde locatie aan. De bromfietser en duorijder die zwaar lichamelijk letsels opliepen werden met de ambulance afgevoerd naar het MMC. Beiden werden ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, alwaar zij in de  ochtend van 12 december het leven lieten.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder J.J. (33) over de Walther Hewittstraat reed, terwijl de bromfietser met duorijder over de Skrivimankotistraat reden. De bromfietser verleende daarbij geen voorrang aan de autobestuurder met als gevolg de aanrijding. Het is vooralsnog niet duidelijk wie de bromfiets bestuurde. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De Verkeersunit van regio West is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

-Kps-