Bromfietser omgekomen bij verkeersongeval

7 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 07 maart 2022- In de vooravond van 05 maart 2022 rond 18:15 uur, kwam de 18-jarige Kirankoemar Akloe te overlijden bij een verkeersongeval op de kruising van De Boerbuiten en de Oerdiestraat. 

Toen de politie arriveerde, troffen zij het slachtoffer aan met een barstwond op aan zijn hoofd en een beenfractuur. Hij overleed ter plaatste ten gevolge van de opgelopen verwondingen. De ingeschakelde arts stelde formeel de dood vast. 

Uit het onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vanuit de richting van de Katjangstraat kwam en ging richting de Trinidadstraat. Op de kruising van De Boerbuiten en de Oerdiestaat verleende Kirankoemar geen voorrang. Om een aanrijding te voorkomen met een ander voertuig maakte hij een uitwijkmanoeuvre, waarbij hij de controle over de besturing van de bromfiets verloor en vervolgens tegen een kolom van een schutting aankwam en over de kop sloeg. Hij belandde en meters verder op het wegdek. 

Het ontzielde lichaam van Kirankoemar werd door de politie, in overeenstemming met het Openbaar Ministerie, aan de familie afgestaan