Bushalte Domburg voor andere doeleinden gebruikt

December 7, 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 07 december 2021- Een alerte burger heeft Dagblad Suriname, erop geattendeerd, dat de bushalte op de hoek van de 9e straat Domburg en Sir Winston Churchillweg, naast supermarkt Lotus, voor andere doeleinden wordt gebruikt. Volgens de burger wordt de bushalte gebruikt door drugs- en alcoholgebruikers.

De burger geeft verder aan, dat de bushalte wordt gebruikt als sexwerkplek voor jonge meisjes. Tot in haar slaapkamer, hoort zij het gehijg en geluiden. Jonge katten en honden worden ook daar gedumpt en worden door voorbijrijdende auto’s doodgereden. De enorme stank van urine is niet meer vol te houden. Als er op de bus gewacht wordt, staan de mensen bij de supermarket in plaats bij de bushalte. De politie is intussen op de hoogte gesteld van deze situatie.

Om dit probleem aan te pakken, wil de burger een beroep doen op het ministerie van Openbare Werken en de districtscommissaris. De burger ziet graag dat de bushalte kleiner gemaakt wordt of tot een open bushalte gemaakt wordt of zelfs helemaal afgebroken wordt.