CDS onderdeel Bestuurskunde week AdeKUS

16 February 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 16 februari 2022- Op de tweede dag van de Bestuurskundeweek (15 februari 2022), was er een ontmoeting met AdeKus studenten op het terrein van de Anton de Kom Universiteit. De studenten wilden meer weten over hoe de communicatie plaatsvindt, de aanpak van Covid-19 binnen de CDS en de uitdagingen bij het omgaan met kritiek. De organisaties die aanwezig waren zijn: de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), Telesur, Assuria, Rosebel Gold Mines en de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

De directeur van de Communicatie Dienst Suriname (CDS), Alvin Roosveld, beantwoordde de vragen van de studenten van de studierichting Public Administration.

De studenten stelden de aanwezigheid van de CDS-directeur zeer op prijs. PA-student Isaura Tholen, geeft aan dat het belangrijk is om de studenten te laten weten wat deze studierichting precies inhoudt. Ook de bestuurskundedocent, Reita Joemratie, is ook de mening toegedaan dat directeur Roosveld de vragen heel openhartig heeft beantwoord.