Champions Leaque: Atletico Madrid vs Manchester United

23 February 2022

Comments: 0

Woensdag 23 februari 2022 – Bij de STVS zult u vandaag op kanaal 8.2 kunnen smullen van een partij voetbal op het allerhoogste niveau.

Atletico Madrid is een Spaanse voetbalclub die in 1903 is opgericht en heeft als coach Diego Simone. Vanmiddag nemen spelers zoals Luis Suãrez, Thomas Lemar, João Félix, Antoine Griezmann en Koke het op tegen Manchester United.

Manchester United, één van de oudste clubs, is opgericht in 1878 en heeft een dreamteam waarvan de coach Ralf Rangnick de leiding heeft over de spelers zoals: Cristiano Ronaldo en Marcus Rashford, David de Gea, Paul Pogba, Juan Mata, Raphaël Varane, Edinson Cavani.

Coach Rangnick van Manchester weet als geen ander dat een uit doelpunt bij Atletico Madrid zeer belangrijk is en dat waarschijnlijk zal bepalen wie verder gaat naar de volgende ronde. Voor Atletico geldt natuurlijk om geen tegen doelpunt tegen te krijgen maar zelf te scoren. Vooral wanneer je gevaarlijke spelers als Suarez en Griezmann in je team hebt, weet je dat deze 2 nooit opgeven en altijd voor verrassingen zorgen zodat wanneer de return wedstrijd op 15 maart gespeeld zal worden zij in het voordeel zullen zijn.

-STVS-