Claidel Kohinor krijgt internationale erkenning

4 October 2019

Comments: 0

Vrijdag 4 oktober 2019 – Het keepersvak is een aparte vak. Voor Claidel Kohinor keeper en aanvoerder van Natio blijft het absoluut leuk om deze rol te vervullen.
Na een jaar van vele successen met Robinhood en Natio komen we tot de conclusie dat bijna niemand meer om hem heen kan.
Met zijn 27 jaar is hij voor zijn leeftijd een speler met veel ervaring en juist door die ervaring wordt hij steeds beter.
Waarschijnlijk zijn een heleboel mensen verbaasd dat een keeper als Kohinor zulke goede dingen laat zien maar zijn keeperstrainer Jack Mangalie niet. Die weet wat de kwaliteiten van zijn pupil zijn. Hij kan zelfs nog beter aldus Mangalie. Ook Stephen Burke die met Claidel in Suriname samenwerkt is trots op de erkenning.
Een keeper met ambitie die zeker gelooft in zijn kwaliteiten. Het is de laatste tijd niet meer vreemd dat clubs naar Surinaamse voetballers gaan kijken. En ik denk dat Kohinor over goede leidinggevende kwaliteiten beschikt.
Ik heb inderdaad lange tijd niet de erkenning gehad waarop ik had gehoopt maar alles op zijn tijd. Dat is de laatste tijd pas veranderd, waarschijnlijk omdat ik de vaste man ben in de nationale ploeg.
Gelukkig heb ik inmiddels kunnen bewijzen dat ik kan groeien en een aardige doelman ben.
-SVB-