CLO-voorzitter Hooghart: “Het volk en de landsdienaren hebben gewonnen”

1 November 2022

In: Nieuws
Comments: 0

“Het volk en de landsdienaren hebben gewonnen want als Michael Miskin, Glenn Swamipersad en Jan Aviankoi en anderen geen verraad hadden gepleegd zou dit niet komen,”zegt CLO-voorzitter Ronald Hooghart. “Met hun handeling hebben ze de staat belachelijk gemaakt”, voegt hij eraan toe.

Hij legt uit dat de landsdienaren 25 procent op hun salaris hadden gekregen en moesten nog wat inpassingen krijgen in het kader van het gelijkheidsbeginsel, maar die zijn uitgebleven. Door het verraad van deze mannen zijn de landsdienaren intussen met meer dan 100 procent benadeeld, terwijl Miskin met een inkomen van duizenden plus plus plus rondloopt, haalt de CLO-voorzitter aan. “Alles wat hij in de afgelopen dertig jaar aan verhogingen heeft gehad is over de ruggen van de CLO’ers gegaan en dat heeft hij bewust gedaan”, merkt Hooghart op.

Miskin mag zich niet meer voordoen als voorzitter van de CLO. Miskin krijgt een dwangsom van SRD 100.000 per dag als hij doorgaat met zijn handelingen. De kortgedingrechter heeft onlangs beslist dat Hooghart blijft aanzitten als voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO).