Coermotibo voorzien van elektriciteit

10 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 10 augustus 2021- De bewoners van het dorp Coermotibo in het district Marowijne zijn opgelucht. Het dorp is afgelopen zaterdag 8 augustus  voorzien van elektriciteit. Vicepresident Ronnie Brunswijk, die aanwezig was tijdens deze plechtigheid, hield de aanwezigen voor, alles aan te doen om alle dorpen en vestigingen van elektriciteit te voorzien. Naast de vicepresident waren ook aanwezig, de directeur van de N.V. EBS, Marcel Eyndhoven, Leo Brunswijk president-commissaris bij de EBS en de districtscommissarissen Zuid-west en Noord-oost van het district Marowijne respectievelijk Olivia Domini en Clyde Hunswijk.

De 2e burger van het land, liet verder optekenen, dat hij door middel van een kokolampu moest studeren. Ik ben nu 60 jaar en nu pas is er elektriciteit in dit gebied.

Doordat er geen elektriciteit in het dorp is, is volgens de vicepresident heel veel ontwikkeling verloren gegaan. Naast de elektriciteitsvoorziening, zal er ook voor een goed en gezond drinkwater gezorgd water, aldus de vicepresident.

-STVS Website-