Danjuma imponeert met Villarreal: ‘Een van de grootste duels uit mijn carrière’

17 March 2022

Comments: 0

Donderdag 17 Maart 2022- Arnaut Danjuma stapte woensdagavond met een brede glimlach van het veld in Turijn na het bereiken van de kwartfinales van de Champions League met Villarreal. ‘’ Dit was misschien wel een van de grootste wedstrijden uit mijn carrière’’, zei Danjuma in gesprek met RTL. De 25-jarige Danjuma deed in de blessuretijd van de wedstrijd een duit in het zakje bij een 0-2-stand. Danjuma moest wel eerst toestemming vragen aan aanvaller Gerard Moreno, die in de 78ste minuut eveneens uit een strafschop voor de 0-1 zorgde.

‘Unai Emery is een tactisch meesterbrein’

Door de ruime overwinning op Juventus plaatste Villarreal zich voor de derde keer in de geschiedenis voor de kwartfinales van de Champions League, na eerder succes in de seizoenen 2005/2006 en 2008/2009. ‘’Een-op-een met zo iemand werken is voor mij een plezier. Ik ben heel leergierig en er valt voor mij veel van hem van te leren. Dat betekent veel voor me’’, aldus Danjuma.
De loting voor de kwartfinales is vrijdag en dan wordt er ook direct geloot voor de halve finales.