DC Armand Jurel trots op zijn district Para

16 January 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 16 januari 2020 – De districtscommissaris van Para, Armand Jurel heeft met heel veel genoegen de ministers van LVV en HI&T, enkele parlementariërs en de vele aanwezigen verwelkomd in het district. Tijdens de verschillende speeches op zaterdag 11 januari 2020 is gebleken hoeveel ontwikkelingsmogelijkheden er zijn voor het district Para. Hierover is de DC zeer ingenomen.

Voor het commissariaat is er veel werk weggelegd in deze. Er zal speciaal voor de bewoners van Para, een markt opgericht worden. Voor de totstandkoming van deze markt zal het commissariaat, ondersteuning moeten verlenen. De markt

moet ertoe bijdragen dat zowel de kleine als grote Paraanse ondernemers, hun producten aan de man kunnen brengen. Minister Stephen Tsang van HI & T bracht naar voren dat de mogelijkheid bestaat om met financiering een slachthuis opgezet kan worden.

Vanaf de planning tot het dagelijks beheer van dit slachthuis zal het commissariaat betrokken zijn. Dit slachthuis zal dan ook weer voor werkgelegenheid zorgen. De overheid zal hieruit extra inkomsten genereren. Ook het opzetten van de dependances van beide ministerie ziet DC Jurel als een grote mijlpaal.

LVV-minister Parmessar is een groot voorstander van het samengaan van de private en publieke sector en betekent het in dit geval “samen werken, samen verdienen”.

-Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij-