DNA-lid Patricia Etnel maakt zich sterk voor ambtenaren

5 July 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 05 juli 2021- Het DNA-lid Patricia Etnel, is bezig met het verzamelen van handtekeningen van ambtenaren, wiens documenten niet in orde zijn. Tijdens de begrotingsbehandeling gaf zij aan, zich sterk te hebben gemaakt voor ambtenaren, die nog geen bevordering hebben gehad. Er moet een oplossing hierin komen.

“De minister van Binnenlandse zaken heeft wel aangegeven dat hij een schrijven zal sturen naar de ministers om het probleem op te lossen, maar ik ben niet echt tevreden met dat antwoord. Het moet mijns inziens wat sneller en effectiever gaan, aldus Etnel.

Verder laat zij optekenen, een schrijven te zullen richten aan de president, om dit vraagstuk op presidentieel niveau aan te pakken. Aangehecht bij het schrijven wil ik een verzameling van handtekeningen hebben van ambtenaren die met dit vraagstuk zitten en een oplossing willen.

Ambtenaren die zich hierin terug vinden, kunnen zich aanmelden bij Grun Djari, op 14 jullie tussen 15: 00 uur- 17:00 uur, m hun handtekening te plaatsen en een kopie van hun stukken te overhandigen.

U werkt niet voor spek en bonen en ook niet voor lief of omdat het een gezellig clubje is. U werkt voor een betere oude dag!, aldus Patricia Etnel

-STVS Website-