Dronken passagier maakt amok in het vliegtuig

15 May 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 15 mei 2021-De 37-jarige passagier Gregory R. is op maandag 11 mei na de landing van een vlucht uit Nederland op de J.A. Pengel internationale luchthaven aangehouden.
Gregory bevond zich op een bepaald moment in beschonken toestand in het vliegtuig. Hij begon zich te misdragen en deed daarbij bedreigende uitlatingen. Bij aankomst op de J.A. Pengel internationale luchthaven wilde hij, tegen de regels in, als eerste uit het vliegtuig stappen. Toen hij zijn zin niet kon krijgen begon hij tekeer te gaan tegen het vliegpersoneel. Het vliegpersoneel schakelde toen de airport security in.

Gregory maakte zodanig amok dat de airport security assistentie nodig hadden van politieambtenaren van het BID Team. Het verzet van Gregory werd gebroken, waarna hij werd overgedragen aan de Militaire Politie van de Immigratie Dienst op de luchthaven. Gregory werd vervolgens ter ontnuchtering opgehouden op de luchthaven. Na ontnuchtering is hij heen gezonden. In tegenstelling tot wat door sommige personen gezegd wordt is Gregory, R. geen politieambtenaar.
De vliegmaatschappij, waarmee Gregory gevlogen heeft, is tot het besluit gekomen dat hij vijf jaar lang niet als passagier vervoerd zal worden in één van hun vliegtuigen.

-KPS-