Edward Belfort over beleid regering Santokhi-Brunswijk:Er is niets gepresteerd

23 July 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 23 juli 2021- In een interview zowel bij Cultuur tv als Stanvaste Radio zei ABOP-Assembleelid Edward Belfort dat vicepresident Brunswijk voor hem geen godheid is. Daarom opereert hij in het parlement niet volgens instructies van de vicepresident. Geen enkele partijleiding gaat hem onder druk zetten om te handelen naar wat in zijn ogen niet goed is. Hij heeft Brunswijk duidelijk gezegd, dat als iets niet goed is hij niet eraan gaat meewerken.

Belfort gaf verder aan, dat hij door het volk is gekozen en niemand hem gaat dirigeren als een willoos element. Hij praat namens het volk in het parlement, zo liet hij eerder ook al via Dagblad Suriname weten. De vicepresident moet leren leven met wat Belfort zegt. Hij is een democraat in hart en nieren. Ook geen ja knikker van niemand.

Over een jaar regering Santokhi-Brunswijk, zei Belfort het volgende ” Er is niets gepresteerd, alleen maar sprake van wanbeleid. De regering is haar belofte niet nagekomen, die zij tijdens de verkiezingscampagnes heeft toegezegd aan het volk”.

Tot slot geeft hij aan, dat de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi, de zwakste minister ooit is in het kabinet.

-STVS Website-