Estrada Huur wint Academy for Women Entrepreneurs Awards

22 November 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Estrada Huur is onlangs uitgekozen als winnaar van de Academy for Women Entrepreneurs Awards. Ze is de CEO van Estrada’s Tembe Plus. Met haar onderneming ontwerpt Estrade diverse kledingstukken en biedt klanten de mogelijkheid om spullen vanuit het buitenland via haar bedrijf te laten halen. Ik heb er geen woorden voor, aanvankelijk zou ik niet meedoen, omdat ik zenuwachtig ben, maar ik heb een coach die mij gestimuleerd heeft om het te proberen.

En kijk, nu heb ik gewonnen, zegt Estrada trots. “Voor degenen die interesse hebben om te ondernemen en nog twijfelen, wil ik zeggen, ga ervoor, kijk niet naar de economische situatie, laat dat je juist motiveren om te ondernemen.” De winnares komt in aanmerking voor een geldbedrag van SRD 10.000 dat geïnvesteerd moet worden in de onderneming. “Met het gewonnen bedrag wil ik graag uitbreiden”, zegt Estrada. Het is een gratis online business programma dat toegankelijk is voor eenieder.

Heel veel mensen zijn actief, en daarom moeten ze goed begeleid worden, zodat ze hun tijd en geld niet verspillen. “Op de tweede plaats eindigde Lisa Draaibas van Tilly’s Lenceria die haar lingerie setjes presenteerde. ” Danielle Fearber, die haar onderneming Jo Fa Knip & Naaischool presenteerde, eindigde op de derde plaats.