EZ viert 75-jarig bestaan

19 August 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie heeft haar 75-jarig bestaan gevierd. Daarnaast heeft defensieminister Krishnakoemarie Mathoera, die als vertegenwoordiger van de president aanwezig was, ook haar toespraak gehouden. De viering heeft plaatsgevonden op 18 augustus 2022. Directeur Aroen Jadoenathmisier gaf aan dat het ministerie een aantal naamsveranderingen heeft ondergaan.

Ook heeft hij zijn dank uitgebracht voor de inzet van het personeel om gezamenlijk de targets van het ministerie te behalen. Hij heeft voorheen ook als ambtenaar zijn bijdrage geleverd aan het beleid van het voormalige ministerie van Handel en Industrie. De minister heeft haar dankbaarheid kenbaar gemaakt aan het EZ-personeel, dat ondanks de vele uitdagingen toch haar uiterste best doet om het departement draaiende te houden.

Minister Mathoera, die namens de president een felicitatieboodschap heeft overgebracht, heeft aangegeven dat de economie van het land zonder het ministerie van EZ geen grote hoogten zal kunnen bereiken.

Daarom heeft minister Mathoera een ieder opgeroepen om een bijdrage te leveren aan het beleid van EZ, maar ook aan ons geliefd land Suriname.