FC Utrecht-middenvelder Ramselaar maanden uit roulatie door knieblessure

2 May 2022

Comments: 0

Maandag 02 mei 2022- FC Utrecht moet het maanden zonder Bart Ramselaar doen. Ramselaar is normaal gesproken één van de vaste krachten bij FC Utrecht. ‘’Het is ontzettend zuur dat mijn meest productieve seizoen ooit op deze manier voortijdig tot een einde komt’’, zegt Ramselaar, die de laatste twee competitiewedstrijden tegen Feyenoord en NEC al miste. ‘’Nu rest mij niets anders dan me volledig toe te leggen op mijn revalidatie, zodat ik zo snel mogelijk weer mijn bijdrage kan leveren aan het team’’.

FC Utrecht zonder Ramselaar play-offs in

Ramselaar keerde in de zomer van 2019 terug bij FC Utrecht, waar hij de jeugdopleiding doorliep en in 2015 en 2016 ook al speelde. In Eindhoven had Ramselaar in zijn eerste seizoen vaak een basisplek en dwong hij ook een plekje af in de selectie van het Nederlands elftal. In het seizoen 2017/2018 veroverde Ramselaar met PSV de landstitel, maar het seizoen daarop, onder trainer Mark van Bommel, belandde de middenvelder op een zijspoor en speelde hij slechts vier competitiewedstrijden.