Gemeente LOGOS herdenkt 40-jarig bestaan

17 February 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 17 februari 2022- Middels een dankdienst werd stilgestaan bij dit heuglijk feit. Apostel Steven Reyme geeft aan dat de gemeente een belangrijke schakel is voor het bijbrengen van normen en waarden aan de samenleving.

De gemeente werd in 1982 opgericht door Pastor Bernadette Eleonora Hewitt-Guda. Na haar overlijden in 2009 werd de gemeente overgenomen door Apostel Steve Reyme. Het streven is om het Evangelie te verkondigen, maar ook op maatschappelijk-sociaal niveau de gemeenschap te dienen.

De gemeente LOGOS is vanwege haar sociaal-maatschappelijk karakter onmisbaar in de samenleving. Naast een voetbalvereniging en begrafenisfonds heeft de gemeente ook een kinderdagverblijf. Zo worden kinderen al op jonge leeftijd beïnvloed met zowel het Evangelie van Jezus als de normen en waarden. Ook stelt de gemeente dagelijks 100 porties voeding beschikbaar voor thuis- en daklozen en drugsverslaafden. Apostel Reyme geeft aan dat ook het lichamelijke en sociaal-maatschappelijk welzijn van belang is.

LOGOS International is ook op politiek gebied actief. Apostel Reyme die tevens voorzitter van de partij Alternatief 20 is, roept de regering Santokhi-Brunswijk op om aan zelfreflectie te doen en te evalueren hoe haar beloftes aan de samenleving na te komen.
Reyma staat klaar voor de aankomende verkiezingen.