Griekspoor wil meer genieten van succes: ‘Ik doe soms net alsof het normaal is’

4 March 2022

Comments: 0

Vrijdag 04 Maart 2022- Vanaf vrijdag strijdt de Noord-Hollander met het Nederlandse team tegen Canada voor een plek in de Davis Cup Finals. ‘’Voor mij is er niks mooiers dan Davis Cup in eigen land’’. Griekspoor kan Haase volgen, maar voegt daar wel iets aan toe. ‘’Ik ben voor niemand bang’’.

Het tekent het karakter en de bravoure van Griekspoor, maar misschien nog wel meer de ontwikkeling die de Nieuw-Venneper de laatste jaren heeft doorgemaakt. Waar Griekspoor, de jongste en succesvolste van drie tennisbroers, lange tijd ver verwijderd was van de top honderd, speelt hij nu tegen de grote jongens. ‘’Ik ben nu klaar om de strijd aan te gaan met wie dan ook’’, zegt de 25-jarige Griekspoor. Vroeger won ik ook weleens een challenger, maar in de weken daarop strandde ik dan in de eerste ronde.

Die overwinningen zorgen voor vertrouwen en dan gaat alles soms gewoon vanzelf. Vertrouwen is voor mij een heel groot deel van tennis’.

Bron; Nu.nl