Ihattaren accepteert helpende hand van Sneijder: ‘Hij heeft het licht gezien’

8 November 2022

Comments: 0

Mohammed Ihattaren is ingegaan op het aanbod van Wesley Sneijder om hem te helpen zijn loopbaan succesvol voort te zetten. Sneijder begeleidt het gevallen talent, dat volgens de recordinternational van Oranje ‘’het licht heeft gezien’’. ‘’Vandaag zijn we samen begonnen’’, vertelde Sneijder maandagavond tijdens Veronica Offside. Sneijder bood Ihatarren een week geleden tijdens een uitzending van het tv-programma zijn hulp aan.

Volgens De Telegraaf had zijn afwezigheid te maken met bedreigingen uit het criminele milieu. ‘’Dat zegt hij ook’’, zei de 38-jarige Sneijder. ‘’Hij is een aantal keer vervelend in het nieuws gekomen en dat zijn gewoon fouten’’.

Hij beseft dat het één voor twaalf is’

In 2019 debuteerde hij op zeventienjarige leeftijd voor de club uit Eindhoven, maar na enkele incidenten met trainer Roger Schmidt vertrok hij via de achteruitgang. ‘’Hij beseft dat het twee voor twaalf of eigenlijk één voor twaalf is’’, stelt Sneijder, die verwacht dat Ihatarren ‘gewoon’ terugkeert bij Juventus. ‘’Ik heb met hem afgesproken dat ik het voor hem doe’’, vertelde Sneijder. ‘’Hij is er klaar voor en wil alles aan de kant zetten’’.