Joёl Dominie nieuwe directeur Cevihas NV

15 March 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 15 maart 2022- Op vrijdag 11 maart 2022 is Joel Dominie benoemd tot directeur en Andy Apensa aangesteld tot president-commissaris binnen de Centrale voor Vissershavens in Suriname (Cevihas) N.V. De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Parmanand Sewdien wenste de heren succes toe in hun nieuwe uitdaging.

Cevihas richt zich onder andere op het laden en lossen van voornamelijk buitenlands geregistreerde vissersvaartuigen. Daarnaast kunnen de boten behalve voor reparatie bij de botenwerf ook terecht voor het bunkeren van brandstof en ijs ten behoeve van de visserijsector. Het ministerie van LVV heeft als vertegenwoordiger van de staat een meerderheidsaandeel in dit parastataal bedrijf.

In zijn boodschap heeft de nieuwbakken directeur het belang van samenwerken onderstreept en kijkt uit naar een nauwe samenwerking met de Raad van Commissarissen en de overige actoren binnen deze sector.

Dominie zal zich verder sterk maken om samen met het personeel de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hij riep vervolgens de medewerkers op om gezamenlijk en doelbewust de uitdagingen aan te gaan in lijn met de visie en missie van de organisatie.