Leiding PSG veroorzaakt grote Messi-rel

December 25, 2021

Comments: 0

Zaterdag 25 december 2021- Lionel Messi is zeer teleurgesteld in Paris Saint-Germain. Volgens El Nacional heeft de Franse grootmacht zonder blikken of blozen ‘nee’ gezegd tegen de komst van zijn boezemvriend Luis Suárez.

Messi vormde in zijn hoogtijdagen bij FC Barcelona een aanvalstrio met Neymar en Suárez. Met het oog op het mogelijke vertrek van Kylian Mbappé zag de Argentijn wel heil in een hereniging met de Uruguayaanse aanvaller om ‘MSN’ weer compleet te maken. Zijn verbintenis loopt medio 2022 af bij Atlético Madrid, waardoor hij transfervrij kan worden overgenomen.

De Catalaanse krant heeft vernomen dat Messi bij PSG heeft aangedrongen op de komst van Suárez. In Barcelona werden zijn wensen doorgaans serieus genomen, haalbaar of niet, maar in Parijs zou het voorstel meteen van tafel zijn geveegd. Messi zou zeer teleurgesteld zijn, omdat Suárez (34) een hereniging met Messi wel zag zitten. Zijn management zou hem zelfs hebben aangeboden in Parijs.

Naar verluidt reageerde PSG bijzonder koel op het voorstel van Messi. Het idee werd zonder slag of stoot afgewezen door de leiding van de Ligue 1-club, vooral met het vooralsnog mislukte project rond Sergio Ramos in het achterhoofd. De ‘nee’ van PSG komt echter op een slecht moment wetende dat er grote onrust heerst in de kleedkamer van de club.

-soccernews.nl-