LHB neemt politie posten van Para mee in Corporate Social Responsibility planning

20 January 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 20 januari 2019 – De N.V. Luchthavenbeheer, operator van de Johan Adolf Pengel luchthaven, heeft in het kader van haar Corporate Social Responsibility beleid, enkele items geschonken aan de politieposten Rijsdijk en Zanderij.
Als internationale luchthaven van Suriname is de organisatie zich bewust van haar rol en verantwoordelijkheid naar de Surinaamse samenleving toe. Vanuit deze rol wordt getracht waar mogelijk een bijdrage te leveren aan zowel de economische als sociale ontwikkeling van Suriname. Met deze schenking levert de N.V Luchthavenbeheer dus niet alleen een bijdrage aan de politie maar aan de totale gemeenschap. In het bijzijn van de assambleeleden, Patrick Kensenhuis en Glenn Sapoen alsook de DC van Para; zijn artikelen zoals ledlampen compleet met armatuur, verf en W.C sanitair, middels een protocol van overdracht aan de Gewestelijke Politie Commandant overgedragen. Ook bedankt de organisatie dit gebaar, de politie die tijdens bijna alle vluchten aanwezig is op de luchthaven, voor de goede verstandhouding, communicatie en samenwerking.
Met deze geste hoopt N.V Luchthavenbeheer de overige bedrijven in de omgeving te triggeren om waar zij in staat zijn, hun bijdrage te leveren aan in het bijzonder de Paraanse gemeenschap.

-nu.nl-