Man ter zake zware mishandeling door politie Henar aangehouden

January 26, 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 26 januari 2020 – De 21-jarige Amir, N. is op donderdag 16 januari door de politie van het bureau Henar op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.
De wetsdienaren kregen op woensdag 15 januari van het Mungra Medisch Centrum van het district Nickerie de melding dat twee slachtoffers van een vechtpartij zich met lichamelijk letsels hadden aangemeld. De politieambtenaren koersten derwaarts voor onderzoek en troffen de 50-jarige Mohamed, G. en de 53-jarige Thakoerdath, B. met letsels aan.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat bedoelde manspersonen kort voor het gebeurde bij een winkel te Henar zaten te borrelen. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen Amir en Mohamed. Bij die gelegenheid haalde Amir een bierfles te voorschijn en sloeg die stuk op het hoofd van Mohamed.
Het tweede slachtoffer Thakoerdath kwam ertussen om de mannen uit elkaar te halen en ongelukkigerwijs raakte hij aan zijn rechterarm verwond door de kapotte fles.
Het gelukte de politie om Amir aan te houden, waarna hij werd overgebracht naar het politiebureau. De kapotte fles is terug gevonden en in beslag genomen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Amir hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

-KPS-