Marciano Jong nieuwe districtssecretaris Kabalebo

October 23, 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 23 oktober 2021- “U neemt een zware taak op u en u zal goed moeten samenwerken met de district-commissaris.” Zo sprak vicepresident Ronnie Brunswijk vandaag bij de beëdiging van Marciano Jong tot districtssecretaris van het ressort Kabalebo op het Kabinet van de Vice-President.

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), die evenals districtscommissaris (DC) Josta Lewis aanwezig was bij de beëdiging, hield de nieuwbakken districtssecretaris voor dat hij een wit pak heeft. “Niet omdat het wit is, wil dat zeggen dat het niet vies mag worden,” zei de bewindsvrouw lachend, daarbij aanvullend dat er hard gewerkt zal moeten worden.

De DC hield haar gloednieuwe districtssecretaris voor geen moeilijk persoon te zijn. Zij staat als burgermoeder altijd open voor het gesprek met de secretaris. “Het wederzijds respect gaat ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt,” sprak de DC. Bij de beëdiging was ook het traditioneel gezag van Powaka aanwezig en ook de onderdirecteur van Ontwikkelingsdienst  Kayleigh Galgren van het ministerie van ROS, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.