Memphis hoopt in toekomst weer met Koeman te werken: ‘Groot respect voor jou’

October 29, 2021

Comments: 0

Vrijdag 29 Oktober 2021- Memphis Depay hoopt in de toekomst nog eens samen te kunnen werken met Ronald Koeman. Ook andere spelers van FC Barcelona zijn de woensdagavond ontslagen coach dankbaar.

“Je hebt mijn carrière een nieuwe boost gegeven, daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik heb het grootste respect voor jou als coach, maar nog meer als mens”, schrijft Memphis donderdagavond op Instagram bij een foto waarop hij als jong talent toenmalig PSV-trainer Koeman een hand geeft.

“Ik hoop dat we in de toekomst nog eens met elkaar kunnen samenwerken. Bedankt, mister”, besluit Depay zijn dankwoord. De aanvaller kwam deze zomer op voorspraak van Koeman naar Barcelona, nadat ze eerder bij Oranje succesvol hadden samengewerkt.

Middenvelder Frenkie de Jong bedankt Koeman eveneens op Instagram: “Je bent een geweldige coach en een fantastisch mens. Bedankt voor alles.” Sergiño Dest schrijft: “Bedankt voor uw geloof en steun, dat zal ik altijd waarderen. Veel geluk in uw volgende hoofdstuk, mister.”

Ook niet-Nederlandse spelers bedanken Koeman

Ook veel niet-Nederlandse spelers bedanken de trainer op sociale media. “Bedankt voor alles, mister (Spaans voor trainer, red.). Succes in de toekomst”, meldt routinier Sergio Busquets.

Doelman Marc-André ter Stegen schrijft: “Uw passie voor deze club en stad is bijzonder. Ik wens u het beste in de toekomst. Veel geluk en gezondheid.” Talent Ansu Fati bedankt Koeman eveneens. “Ik wens u en uw staf het beste voor de toekomst.”

Barcelona schoof donderdag coach Sergi Barjuán van het tweede elftal door als interim-trainer. De verwachting is dat oud-middenvelder Xavi binnenkort als nieuwe coach wordt aangesteld. Hij staat momenteel nog onder contract bij Al Sadd in Qatar.

Nu.nl-