Mercedes lijkt laatste twijfels over doorgaan van Hamilton weg te nemen

8 February 2022

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 08 februari 2022 – Het ziet er naar uit dat Lewis Hamilton dit jaar ‘pas’ weer van start gaat in de Formule 1. Op basis van een social media bericht van zijn Mercedes-team, van afgelopen maandag, kan worden geconcludeerd worden dat de zevenvoudig wereldkampioen zich voorbereid op het nieuwe seizoen. “Welkom terug Lewis Hamilton”, kijkend naar een aantal positieve reacties op zijn post op sociale media van vorige week zaterdag. In dit bericht schreef Hamilton op een vakantiefoto van zichzelf: “Ik was weg. Nu ben ik terug!” Uit dit bericht kan verder niets worden geconcludeerd ten aanzien van zijn toekomst in de Formule 1.

Sinds de heroïsche ontknoping van het vorige Formule 1-seizoen, waarin Hamilton de wereldtitel moest nalaten aan Max Verstappen in de laatste ronde van de beslissende Grand Prix van Abu Dhabi, heerst er onzekerheid over het doorgaan van de Brit?

De veelbesproken manier waarop racedirecteur Michael Masi in de slotfase van de race tussenbeide kwam, zette Hamilton in het nadeel, die uit woede en frustratie zou overwegen zich terug te trekken. Hij schitterde van afwezigheid bij het FIA gala en er werd nooit meer iets van hem vernomen.

-nu.nl-