Miedema maakt einde aan speculaties en verlengt aflopend contract bij Arsenal

20 May 2022

Comments: 0

Vrijdag 20 mei 2022- Vivianne Miedema blijft langer bij Arsenal. De spits, die de afgelopen weken nadrukkelijk in de belangstelling stond van FC Barcelona, heeft haar aflopende verbintenis bij de Engelse club vrijdag verlengd. De 25-jarige Miedema twijfelde openlijk aan een langer verblijf bij Arsenal, omdat de club voor het derde achtereenvolgende seizoen naast de Engelse landstitel greep. Volgens verschillende Engelse media zou de Oranje-international naar FC Barcelona kunnen overstappen, maar daar ziet ze van af.

‘’Ik heb het gevoel dat ik dat bij Arsenal heb’’, aldus Miedema. ‘’Ik heb het gevoel dat het winnen van titels met Arsenal veel meer voor mij zal betekenen dan als ik ze op dit moment met een andere club zou winnen. En dat is natuurlijk wat ik met Arsenal hoop te bereiken’’. Miedema stapte in 2017 over van Bayern München naar Arsenal.