Minister Kuldipsingh benadrukt belang van bevorderen ondernemersklimaat tijdens Doing Business Seminar

29 June 2022

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 29 juni 2022- De minister van Economische Zaken, Ondernemerschap & Technologische Innovatie, Rishma Kuldipsingh, heeft tijdens het Doing Business-seminar de nadruk gelegd op het belang van het bevorderen van het ondernemersklimaat en het stimuleren van het concurrentievermogen middels innovatie in de verschillende sectoren.

Dit seminar is georganiseerd door de Trinidad en Tobago Manufacturers Association, ondersteund door het Suriname Business Development Center. Het doel hiervan is om mogelijkheden te bekijken voor samenwerkingen ter bevordering van de wederzijdse handel. Minister Kuldipsingh verrichtte de opening van het seminar op dinsdag 28 juni in Hotel Ramada.

De bewindsvrouw stelt het op prijs dat er naar mogelijkheden worden gekeken voor wederzijdse voordelen op het gebied van handel. De minister van EZ heeft aangegeven zich altijd sterk te maken voor het versterken en bevorderen van wederzijdse handelsregelingen en het herbevestigen van de implementatie van een interne markt en economie voor alle CARICOM-lidlanden.

Minister Rishma Kuldipsingh kijkt uit naar de partnerschappen, een succesvol seminar en productieve Business to Business bijeenkomsten.